İSMAİL KÜÇÜKKAYA'NIN ACI GÜNÜ

HABER MERKEZİ / Halk TV sunucusu ve Türkiye'nin sevilen gazetecilerinden İsmail Küçükkaya'nın acı günü. Küçükkaya'nın Annesi Halise Küçükkaya, Antalya'da tatil yaptıkları sırada Muratpaşa İlçesi Güzelloba Mahallesi Kundu turizm beldesinde yer alan 5 yıldızlı otelin sahilinden girdiği denizde boğuldu. bu sabah 9.30 sıralarında boğularak vefat etti. 

Denizde bir süre yüzen Küçükkya'nın annesi, suda çırpınmaya başlayınca otelin cankurtaranı tarafından hemen kıyıya çıkarıldı. Otelin sağlık görevlileri Halise Küçükkaya'ya müdahale etse de çabalar Küçükkaya'yı kurtarmaya yetmedi. 

Otel görevlilerinin ihbaerı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Cinayet Büro Amirliği, Olay Yeri İnceleme ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından cenaze Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan incelemelerin ardından İsmail Küçükkaya'nın annesi Halise Küçükkaya'nın kalp krizi geçirerek boğulduğu belirlendi.

Morgda işlemleri tamamlanan cenaze İsmail Küçükkaya'ya teslim edildi. Cenazeyi alırken ağladığı ve ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

Küçükkaya'nın cenazesi Kütahya Simav'a gönderildi. Alınan bilgiye göre Halise Küçükkaya, yarın (Pazartesi) ikindi vaktiyle beraber toprağa verilecek.

Karşıyakalım Haber Portalı, Karşıyakalım Gazetesi ve Karşıyakalım WEB TV olarak İsmail Küçükkaya ve ailesine başsağlığı merhumeye rahmet dileriz.