MUSTAFA REŞİT AKÇAY KSK^DE

.HABER MERKEZİ /  KSK, teknik direktör sorununu çözdü. Mustafa Reşit Akçay ile 2024 - 2025 sezonu için prensip anlaşmasına varılırken  Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene Başkan Vekili Mustafa Karabağlı, Futbol Şube Başkanı Gökhan Şensan ve Futbol Şube Yöneticisi Rıdvan Gürgönül katıldı.

Törenin ardından açıklamalarda bulunan ve Karşıyaka gibi köklü bir camiada görev yapacak olmanın heyecanını yaşadığını belirten Mustafa Reşit Akçay, "Son yıllarda çıkış arayan ancak bir türlü hedefine ulaşamayan bir Karşıyaka var. Yeni yapılanmayla el birliğiyle başarıya ulaşacağız. Yeni sezonda 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta yer alacağız. Grupta zorlayıcı rakiplerin olmasını her zaman isteyen bir antrenörüm. Bu aslında artıdır, sizi tetikte tutar, oyuncuyu daha sorumlu hale getirir. Biz çok çalışacağız, çok disiplinli olacağız. Bizimle beraber olan oyuncu çalışması gerektiğini bilecek. Antrenmandan sonra 2 saat tesislerde dinlenecek" dedi.

Grupta yer alan rakiplerimizin kendilerine göre eksileri ve artıları olduğunu ifade eden Akçay; "Biz öncelikle kendi takım kimyamıza bakacağız. Kendi futbol görüşümüzü, bilgimizi, tecrübemizi takım olarak sahaya yansıtacağız. Futbol çok ayrıntılı bir iş. Hem yönetim hem teknik ekip hem takım hem de taraftar ve camia olarak konsantre olmalıyız. Bizim için çalışmak ve disiplin başarının ilk koşulu olacak" diye konuştu.

YÖNETİM KURULU OLARAK HER ZAMAN DESTEKLEYECEĞİZ

Mustafa Reşit Açay'a ve ekibine başarılar dileyen Başkan Vekili Mustafa Karabağlı, "Yönetim kurulu olarak her zaman yanınızdayız ve arkasındayız. Yönetim kurulumuzun hepsinin farklı iş kollarında tecrübeleri var. Camia olarak da aşılamayanı aşacak gücümüz var. Takımımızın da oyun anlayışının camia gücünü yansıtması lazım. Bu sene bunu başaracağız" şeklinde konuştu.

Futbol Şube Başkanı Gökhan Şensan, "Hepimize hayırlı olsun. Hepimiz için kazasız belasız güzel bir sezon olsun. Her şeyden önce diğer kulüpleri de yakından gözlemleme fırsatım oldu. Burada ciddi bir emek var. Karşıyaka'ya yakışan takımı oluşturup, Karşıyaka'ya yakışan mücadeleyi sergileyeceğiz. Yeni sezonda kimseyi küçümsemeden, herkese hak ettiği saygıyı göstererek ancak kimseden çekinmeden, Karşıyaka olduğumuzu unutmadan elimizden gelen gayreti gösterip başarıya ulaşacağız" dedi.

Futbol Şube Yöneticisi Rıdvan Gürgönül, "Niyetimiz iyi, akıbetimiz de iyi olsun. Bu tecrübleyle, sinerji ile güzel yol alacağımızı düşünüyorum. Herkese hayırlı olsun" dedi,

Mustafa Reşit Akçay 12 Aralık 1958'de Trabzon'da doğdu.Kariyerinde daha önce Süper Lig'de Trabzonspor dahil birçok kulüpte görev yaptı. Konyaspor ile TFF Süper Kupa'yı kazanıp, UEFA Avrupa Ligi tecrübeleri yaşayan Akçay'ın, alt liglerde de 5 şampiyonluğu bulunuyor.

KSK 3. LİG 1. GRUPTA YER ALACAK

Öte yandan 2024 - 2025 sezonunda TFF 3. Lig 1. Grup'ta yer alacak olan Karşıyaka'nın rakipleri de belli oldu.

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda saat 14.00'te gerçekleştirilen kura çekimine KSK'nin Futbol Şube Başkanı Gökhan Şensan tarafından temsil ettiği kura çekiminde Karşıyaka'nın rakipleri şunlar;

23 Elazığ FK
Anadolu Üniversitesi
Artvin Hopaspor
Belediye Kütahyaspor
Bornova 1877
Bulvarspor
Bursaspor
Düzcespor
Ergene Velimeşe
Kahramanmaraş Spor
Kırşehir Futbol SK
Kuşadasıspor
Muş 1984 Muşspor
Silifke Bld.
Tokat Bld. Plevne

Sezon 8 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve 26 Nisan 2025 Cumartesi günü tamamlanacak.